Kerem Çatay Kimdir? Yaşı, Nerelidir, Kaç Yaşında, Boyu Kaçtır? - Kimdir Bu Ya Height Weight

Kerem Çatay Kimdir? Yaşı, Nerelidir, Kaç Yaşında, Boyu Kaçtır?

Kerem Çatay Kimdir?

Kerem Çatay (1979) Ay Yapım şirketinin CEO'su, film yapımcısı. Ankara doğumlu olan Çatay, Bilkent Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler fakültesi mezunu olup yüksek öğretimini Kaliforniya Üniversitesi Film & Televizyon programında tamamlamıştır.Profesyonel kariyerine 2004 yılında Elmax- Elmavision TV; S'nek TV ve Jojo Tv için tematik televizyon yapımlarına imza atarak başlamıştır.

Türk televizyonlarında 2015 yılında final bölümleriyle yayın hayatına veda eden Kara Para Aşk, Karadayı, Medcezir ve Beş Kardeş dizilerinin yapımcısı olan Kerem Çatay; daha önceki yıllarda da Kurt Seyit ve Şura, Kuzey Güney, Fatmagül’ün Suçu Ne, Ezel, Aşk-ı Memnu, Yaprak Dökümü, İçerde gibi pek çok dizinin de yapımcılığına imza atmıştır. Kerem Çatay’ın 2004 yılından bu yana yapımcılığını yaptığı diziler Türk televizyonlarının yanı sıra Orta Doğu, Balkanlar, Avrupa ve Amerika’da da gösterilmektedir.

2014 yılında Bi küçük Eylül meselesi sinema filminin de yapımcılığını üstlenen Kerem Çatay, 2011 yılında vizyona giren Dedemin İnsanları sinema filminin de ortak yapımcısıdır."


Kerem Çatay Yaşı Kaçtır? Kaç Yaşında?

1979 doğumludur.



Kerem Çatay Nerelidir?

Ankara, Türkiye

Kerem Çatay Boyu Kaçtır? Kilosu Nedir?

Boyu 1.79 cm 
Kilosu 85 kg


Kaynak: Vikipedi

Comment