Mine Tugay Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir? - Kimdir Bu Ya Height Weight

Mine Tugay Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir?


Mine Tugay Kimdir?

Mine Tugay, 28 Temmuz 1978 Konya doğumlu Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu. İstanbul Üniversitesi Ulusal Müzik Konservatuarı Performans Bölümü'nden mezun olan Mine Tugay birçok oyunda rol almıştır.

Subay olan babasının görev yeri olan Konya'da doğdu. Yeni Levent Lisesi'ni bitirdi. Oyunculuğa 1997 yılında Masal Gerçek Tiyatrosu'nda oynadığı Büyük Kulaklı Küçük Ayı adlı oyun ile adım attı. 

2003 Yılında Işıl Kasapoğlu rejisiyle Onikinci Gece ve Kuşlar Meclisi oyunlarında oynadı. Aynı yıl Gülbeyaz adlı televizyon dizisinde rol aldı. 2004 yılında Adı Aşk Olsun adlı dizide ve Gönül Yarası adlı sinema filminde rol aldı. Aynı yıl Semaver Kumpanya'da Işıl Kasapoğlu ve Bülent Emin Yarar rejisiyle Mem ile Zin adlı oyunda oynadı.

TRT1'de yayınlanan Aynadaki Düşman dizisinde Haluk Piyes ile başrol oynamıştır. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı dizide'de Narkotik başkomseri Suna adlı karakteri canlandırmıştır.

Geleneksel Nazım Günleri'nde, Yılmaz Onay tarafından, okuma tiyatrosu olarak sahnelenen Nâzım Hikmet oyunlarında, 2007 yılından bu yana her yıl gönüllü olarak rol almaktadır.

Mine Tugay Yaşı Kaçtır? Kaç Yaşında?

28 Temmuz 1978 doğumludur.

Mine Tugay Nerelidir?

Konya 

Mine Tugay Boy Kilo

Boyu 170 cm
Kilosu 55 kg


Kaynak: Vikipedi

Mine Tugay Kimdir, Mine Tugay Yaşı, Mine Tugay Kaç Yaşında, Mine Tugay Boyu, Mine Tugay Kilosu, Mine Tugay Nereli

Comment