Survivor Ayşe Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir? - Kimdir Bu Ya Height Weight

Survivor Ayşe Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir?



Survivor Ayşe Kimdir?

Ayşe Yüksel, 23 Mayıs 2000 tarihinde doğdu. Survivor Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi 2. Sınıf öğrencisidir. Spor ile çok içli dışlı olduğunu belirten Ayşe Yüksel, çocuk yaşlardan itibaren sporun pek çok farklı branşıyla ilgilendi.

Ortaokulda masa tenisi eğitimi aldığını söyleyen Survivor Ayşe Yüksel, ortaokul 7. sınıfta haltere başladığını ve Türkiye'de 3. olduğunu belirtiyor. Ayşe Yüksel, halterdeki bu başarısını 1 yıl devam ettirdikten sonra voleybola geçtiğini söylüyor. Survivor Ayşe, mahalli ligde tam 6 yıl boyunca oynadığını belirtiyor. Ayşe Yüksel voleybol kariyerinin 2. yılında tenis antrenörlüğüne başladığını ve 4 yıldır tenis antrenörlüğüne devam ettiğini vurgulamaktadır. Yüksel, lisede basketbol okul takımında 3 yıl oynadığını söylüyor. Eğitimine halen devam ettiğini aktaran Ayşe Yüksel, Düzce Üniversitesi'nde 1 yıl futsal oynadığını, yüzme dersi aldığını söylüyor. Yüksel aktif olarak tenis hocalığı görevini yürütmektedir.


Survivor Ayşe Yaşı Kaçtır? Kaç Yaşında?

23 Mayıs 2000 doğumludur.

Survivor Ayşe Nerelidir?

Bilinmiyor

Survivor Ayşe Boy Kilo

Survivor Ayşe 164 cm boyundadır.


Kaynak: Vikipedi

Survivor Ayşe Kimdir, Survivor Ayşe Yaşı, Survivor Ayşe Kaç Yaşında, Survivor Ayşe Boyu, Survivor Ayşe Kilosu, Survivor Ayşe Nereli

Comment