Tarkan Boyu ve Kilosu, Boyu Kaçtır, Kaç Cm, Boy Kilo, Biyografisi - Kimdir Bu Ya Height Weight

Tarkan Boyu ve Kilosu, Boyu Kaçtır, Kaç Cm, Boy Kilo, Biyografisi

Tarkan Boy Kilo, Tarkan boyu, Tarkan Kaç Cm Boyundadır, Tarkan Biyografisi, Tarkan Kaç Kilo, Tarkan Boyu ve Kilosu, Tarkan Vikipedi



Tarkan boyu kaç cm'dir?

173 cm



Tarkan kaç kilodur?

66 kg





Tarkan Tevetoğlu (d. 17 Ekim 1972), Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. 1990'ların başından itibaren Türk pop müziğinde yakaladığı devamlı liste ve satış başarılarıyla hem Türkiye'de hem de Avrupa'da tanındı.

11 Mart 2016 tarihinde Tarkan'ın dokuzuncu stüdyo albümü olan "Ahde Vefa" piyasaya sürüldü. Hitt Müzik etiketiyle yayımlanan albümün dağıtımını ise DMC yaptı. "Ahde Vefa" Tarkan'ın yaptığı ilk sanat müziği albümüdür. Albüm ilk haftasında 170 bin satış rakamına ulaştı.

14 Temmuz 2016'da "Cuppa" single'ını yayımladı. 43. Altın Kelebek Ödülleri'nde Ahde Vefâ ile Türk Sanat Müziği'ne katkılarından dolayı En İyi Proje ödül aldı.Tarkan, 15 Haziran 2017 de yeni albümü "10"u DMC Müzik'ten yayınladı. Sanatçı, 14 şarkının yer aldığı albümden ilk klibini sözleri kendisine, müziği Ozan Çolakoğlu'na ait "Yolla" adlı şarkıya çekti. Bu şarkının klipin ardından "Beni Çok Sev", "Çok Ağladım", "Kedi Gibi" ve "O Sevişmeler" şarkılarının klipleri de gösterime girdi. Bu şarkılardan, "Yolla" ve "Beni Çok Sev" Türkiye'de MusicTopTR Resmî Listesi'nde de bir numaraya oturdu.

Telifmetre tarafından paylaşılan bilgilere göre Tarkan, 2019'un ilk altı ayında Türkiye'de radyo ve televizyonlarda en çok çalınan erkek şarkıcı oldu. Vikipedi

Comment