Elifcan Ongurlar Boyu ve Kilosu, Boyu Kaçtır, Kaç Cm, Boy Kilo, Biyografisi - Kimdir Bu Ya Height Weight

Elifcan Ongurlar Boyu ve Kilosu, Boyu Kaçtır, Kaç Cm, Boy Kilo, Biyografisi

Elifcan Ongurlar Boy Kilo, Elifcan Ongurlar boyu, Elifcan Ongurlar Kaç Cm Boyundadır, Elifcan Ongurlar Biyografisi, Elifcan Ongurlar Kaç Kilo, Elifcan Ongurlar Boyu ve Kilosu, Elifcan Ongurlar Vikipedi



Elifcan Ongurlar boyu kaç cm'dir?

170 cm



Elifcan Ongurlar kaç kilodur?

54 kg






Elifcan Ongurlar, 7 Haziran 1993 İzmir doğumlu Türk oyuncudur. Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nden mezun olmuştur. 2012 yılında “Ateşin Düştüğü Yer" filminde canlandırdığı Ayşe karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir.

Başarılı oyuncu daha sonra İlker Kaleli ve Nazan Kesal gibi isimlerin yer aldığı "Kayıp Şehir" dizisinde Seher karakterine hayat vermiştir. Kayıp Şehir dizisinin ardından "Kara Ekmek" dizisinde Mine ve "Kiralık Aşk" dizisinde Fikret Galo karakterlerine hayat vermiştir.

Kanal D'de oynayan Fikret Kuşkan ve Tuvana Türkay'ın yer aldığı "Kızlarım İçin" dizisinde Sumru karakterini canlandırmıştır. 2019 yılında Star Tv'de başlayan ve Ece Uslu, Emre Kınay, Sevda Erginci, Özge Özacar, Burak Yamantürk ve Melis Sezen gibi isimlerin yer aldığı Sevgili Geçmiş dizisinde oynamaktadır.

Elifcan Ongurlar’ın oynadığı diziler ve filmler:

2019 – Sevgili Geçmiş (Çilem) (TV Dizisi)
2017 – Kızlarım İçin (Sumru) (TV Dizisi)
2015 – Kiralık Aşk (Fikret) (TV Dizisi)
2015 – Kara Ekmek (Mine) (Tv Dizisi)
2012 – Kayıp Şehir (Seher) (TV Dizisi)
2012 – Ateşin Düştüğü Yer (Ayşe) (Sinema Filmi),

Comment