Tuğba Özay Kimdir? Yaşı, Nerelidir, Kaç Yaşında, Boyu Kaçtır? - Kimdir Bu Ya Height Weight

Tuğba Özay Kimdir? Yaşı, Nerelidir, Kaç Yaşında, Boyu Kaçtır?

Tuğba Özay: Yaşımı 25'te dondurdum - Magazin haberleri

Nihal Tuğba Özay 10 Şubat 1978 tarihinde dünyaya gelen eskiden mankenlik yapan oyuncu ve şarkıcıdır. 1995'den beri tanınmaktadır ve Seyhan Müzik ile anlaşması vardır. 1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilen Tuğba, aslen Trabzonludur.

1994'de Sonradan Görmeler adlı dizide yüzme hocası rolünü oynamıştır. 1995'de ikinci olduğu Miss Model of the World yarışmasında en iyi fiziğe sahip olan model seçilmiştir.

2016'da Survivor yarışmasına katılarak tekrar gündeme gelmiştir. Eşi İtalya'lıdır.1995 Miss Model of the World dünya güzellik yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aslen Trabzonludur.

Ödüller kazanmış bir ders kitapları yazarı ve aynı zamanda şair olan babası Trabzon, öğretmen olan annesi Antalya kökenlidir.Ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış,daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümüne kaydolmuştur.

Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, sonradan Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır.Mankenliğe 1994'te bir Vakko defilesi ile başlamıştır. Aynı "Sonradan Görmeler" televizyon dizisinde bir yüzme hocası rolü oynamıştır.

1995'te Miss Model of Turkey seçilmiş, ardından Miss Model of the World yarışmasında ikinci seçilmiştir. Aynı yarışmada en iyi vücutlu model ödülünü de almıştır. 1996'da Paris'te kısa bir modellik kariyerine başlamış ise de, Türkiye'ye dönmüş, aynı yıl Avrupa Yılın Manken-Modeli seçilmiştir. Kaynak

Doğum Tarihi

10 Şubat 1978


Burcu

Kova


Doğduğu Yer

Trabzon



Boyu

180 cm


Kilosu

68  kg

Tuğba Özay Kimdir, Tuğba Özay Yaşı, Tuğba Özay Kaç Yaşında, Tuğba Özay Boyu Kaçtır, Tuğba Özay Kilosu Nedir, Tuğba Özay Nerelidir

Comment