Rebecca Ferguson Kimdir? Yaşı, Nerelidir, Kaç Yaşında, Boyu Kaçtır? - Kimdir Bu Ya Height Weight

Rebecca Ferguson Kimdir? Yaşı, Nerelidir, Kaç Yaşında, Boyu Kaçtır?

Rebecca Ferguson Kimdir?

Rebecca Louisa Ferguson Sundström (d. 19 Ekim 1983) İsveçli aktris. Oyunculuk kariyerine İsveç pembe dizisi Nya tider (1999-2000) ile başladı ve Drowning Ghost (2004) filminde rol aldı. İngiliz televizyon mini dizileri The White Queen'de (2013) Elizabeth Woodville'i canlandırmasıyla uluslararası bir üne sahip oldu, bu rolünden dolayı, Mini dizide veya Televizyon Filminde En İyi Kadın Oyuncu dalında Altın Küre'ye aday gösterildi.

Ferguson, casusluk filmi Görevimiz Tehlike 5 (2015) ve devamı olan Görevimiz Tehlike 6 (2018) filminde MI6 ajanı olarak rol aldı.

Ferguson, Stockholm'de doğdu ve Stockholm'ün merkezindeki Vasastan bölgesinde büyüdü. İngiliz olan Annesi Rosemary Ferguson, 25 yaşında İngiltere'den İsveç'e taşındı. Rebecca'nın babası İsveçlidir.Anne tarafından büyükannesi Kuzey İrlandalı ve yine anne tarafından büyükbabası İskoçyalıdır.Rebecca, annesinin soyadını sahne adı olarak almıştır.

İsveç'te İngilizce konuşan bir okula gitti ve iki dilli olarak İsveççe ve İngilizce konuşarak büyüdü.

13 yaşından itibaren bir model olarak çalıştı ve kozmetik, giyim ve mücevher reklamları için dergilerde ve televizyon reklamlarında yer aldı.

Ferguson çok küçük yaşlardan itibaren dans etti; bale, Step dansı, caz, sokak funk ve tango yaptı. Birkaç yıl boyunca İsveç'in, Lund kentinde bir dans şirketinde Arjantin tangosu dersleri verdi, birkaç kısa sanat filmi projesinde çalışmalarına devam etti.

Ferguson, Stockholm'deki Adolf Fredrik Müzik Okulu'na katıldı ve 1999 yılında mezun oldu.

Harekete geçmek isteyip istemediğinden emin olmayan Ferguson, gündüz bakım merkezinde, dadı olarak, kuyumcu dükkanında, ayakkabı dükkanında ve Kore restoranında çalışarak çeşitli işler yaptı.



Rebecca Ferguson Yaşı Kaçtır? Kaç Yaşında?

19 Ekim 1983 (37 yaşında), (2021 yılı itibariyle)

Rebecca Ferguson Nerelidir?

Stokholm, İsveç

Rebecca Ferguson Boyu Kaçtır? Kilosu Nedir?

170 cm ve 55 kg

Kaynak: Vikipedi

Comment