Vanessa Kirby Kimdir? Yaşı, Nerelidir, Kaç Yaşında, Boyu Kaçtır? - Kimdir Bu Ya Height Weight

Vanessa Kirby Kimdir? Yaşı, Nerelidir, Kaç Yaşında, Boyu Kaçtır?

Vanessa Kirby Kimdir?

Vanessa Kirby (d. 18 Nisan 1988) İngiliz aktris. İlk olarak BBC uyarlamasındaki Great Expectations (Büyük Beklentiler) (2011) adlı TV dizisi ve romantik komedi filmi Zamanda Aşk (2013)'daki rolleriyle dikkat çekti.

2016'dan 2017'ye kadar Netflix dizisi The Crown'da Prenses Margaret'i canlandırdı ve İngiliz En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Akademisi Televizyon Ödülü'nü kazandı ve Drama Dizisi'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Emmy Ödülü'ne aday gösterildi. 2016 yılında Variety dergisi ondan "neslinin en beklenmedik seçimleri yapabilen olağanüstü sahne oyuncusu" olarak bahsetti. Hollywood yapımı gişe rekorları kıran Görevimiz Tehlike 6 (2018) ve Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw (2019)'daki rolleri ile uluslararası tanınırlık kazandı.

Kirby, 18 Nisan 1988'de Londra'nın Wimbledon semtinde doğdu. Eski Country Living dergisi editörü Jane ve ürolog Roger Kirby'nin kızıdır. Joe ve Juliet olmak üzere iki kardeşi vardır.[3] Aktörler Vanessa Redgrave ve Corin Redgrave aile dostuydu. Hampton'daki Lady Eleanor Holles Okulu'nda eğitim gördü. Bristol Old Vic Tiyatro Okulu tarafından reddedildikten sonra, Exeter Üniversitesi'nde İngilizce eğitimi almadan önce seyahat etmek için bir yıl ayırdı.

Vanessa Kirby, 2014 yılında gösterime giren Queen & Country filminde birlikte rol aldığı İngiliz aktör Callum Turner ile uzun süreden beri ilişki içerisindedir



Vanessa Kirby Yaşı Kaçtır? Kaç Yaşında?

18 Nisan 1988 (32 yaşında) (2021 yılı itibariyle)

Vanessa Kirby Nerelidir?

Wimbledon, Londra

Vanessa Kirby Boyu Kaçtır? Kilosu Nedir?

173 cm ve 58 kg

Kaynak: Vikipedi

Comment