Burak Sergen Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir? - Kimdir Bu Ya Height Weight

Burak Sergen Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir?


Burak Sergen Kimdir?

Burak Reis Sergen (d. 9 Şubat 1961; Ankara), Türk oyuncu. Sanatçı Semih Sergen'in oğlu ve Toprak Sergen'in ağabeyidir. 1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu'nda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu'na tayin oldu. Hâlen Devlet Tiyatroları'ndaki görevine devam etmektedir. Devlet Tiyatroları'ndaki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı. Konya Selçuk Üniversitesi ve Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı'nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen, Devlet Tiyatroları'ndaki görevinin yanı sıra, Tiyatrokare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalar yaptı.

Sadakatsiz dizisi Haluk Güçlü; Ellili yaşlarının sonlarında zengin bir iş adamı. Tekirdağ’da doğmuş büyümüş. Uzun yıllar Tekirdağ’da belediye başkanlığı yapmış. Karısı Gönül’e, kızı Derin’e ve oğlu Demir’e düşkün. Saygınlığın ve gücün paradan geçtiğine inanan, sürekli daha çok kazanmaya çalışan birisi. Geleneklerine bağlı. Kızı ve oğlunun, aile işlerini ve soyadını sürdüreceklerine inanıyor.

Burak Sergen Yaşı Kaçtır? Kaç Yaşında?

9 Şubat 1961 doğumludur.

Burak Sergen Nerelidir?

Ankara

Burak Sergen Boy Kilo

Burak Sergen 181 cm boyunda ve 85 kilodur.


Kaynak: Vikipedi

Burak Sergen Kimdir, Burak Sergen Yaşı, Burak Sergen Kaç Yaşında, Burak Sergen Boyu, Burak Sergen Kilosu, Burak Sergen Nereli

Comment