Onur Seyit Yaran Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir? - Kimdir Bu Ya Height Weight

Onur Seyit Yaran Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir?


Onur Seyit Yaran Kimdir?

Onur Seyit Yaran, 13 Ocak 1995 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen baba tarafından Ordu’ludur. Haliç Üniversitesi Spor Akademisi Spor Yöneticiliği Bölümü’nde öğrencidir. Uzun bir süre lisanslı olarak futbol oynayan Onur Seyit Yaran, futbolculuğunun yanı sıra satranç sporcusudur. 2008-2011 yılları arasında profesyonel olarak milli platformlarda mücadele etmiştir. Koyu bir Galatasaray taraftarı olan Onur Seyit Yaran İngilizce ve Almanca bilmektedir.

2016 yılında düzenlenen Best Model Türkiye ve Best Model of The World yarışması birincisidir. 2018 yılında TRT 1 ekranlarında yayınlanan Kalk Gidelim adlı dizi ile oyunculuk hayatına adım atan Onur Seyit Yaran, Vuslat dizisinde Enes karakterine hayat vermiştir. 

Kardeşlerim dizisi Doruk Atakul; 18 yaşında. Yakışıklı, sporcu, arkadaşları için hep lider olan zengin çocuğu. Her şeye tepeden bakmaktan çekinmeyen, insanları tiye almaktan rahatsız olmayan kibirli bir delikanlı.

Onur Seyit Yaran Yaşı Kaçtır? Kaç Yaşında?

13 Ocak 1995 doğumludur.

Onur Seyit Yaran Nerelidir?

İstanbul

Onur Seyit Yaran Boy Kilo

Onur Seyit Yaran, 1.87 metre boyunda, 78 kilo ve Oğlak burcudur.


Onur Seyit Yaran Kimdir, Onur Seyit Yaran Yaşı, Onur Seyit Yaran Kaç Yaşında, Onur Seyit Yaran Boyu, Onur Seyit Yaran Kilosu, Onur Seyit Yaran Nereli

Comment