Taro Emir Tekin Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir? - Kimdir Bu Ya Height Weight

Taro Emir Tekin Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir?


Taro Emir Tekin Kimdir?

Emir Tarık Tekin, 1997 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Emir Taro Tekin, Metin Tekin ve Şevval Sam'ın oğullarıdır. Uzun yıllardır yurt dışında yaşayan Taro Emir, Oxford'dan drama eğitimi almış ve 3 yıl boyunca Amerika'da yaşamıştır. Amerika'da bir çok ünlü isimden oyunculuk dersleri alan Taro Emir Tekin eğitimlerini tamamladıktan sonra Türkiye'ye gelmiştir. Can Evrenol'un dikkat çeken Çıplak dizisinin ilk sezonunun sonlarına Bulut rolüyle katılan Emir Taro Tekin, oyunculuğu ve tarzıyla dikkat çekmiştir. Şimdilerde Çıplak 2. sezon için için hazırlanan Taro Emir, aynı zamanda Sadakatsiz dizisinde Selçuk karakterine hayat vermektedir.

Selçuk Dağcı; Yirmili yaşlarının ortasında. Tekirdağ’da doğmuş büyümüş. Annesi onu tek başına dünyaya getirmiş ama aslında istenmeyen bir bebekmiş. Annesinin alkol problemi var. Devamlı olarak sarhoş bir anneyle yaşamak, mahalle tarafından dışlanmak, onun içine kapanmasına ve sosyal ilişkilerde başarısız olmasına sebep olmuş. Selçuk’un müzik yeteneği var fakat bu hayalini henüz küçükken kendi içine gömmüş. Dışarıdan ne kadar güçlü görünse de çok büyük bir özgüven sorununa sahip ve değersizlik kompleksi var. Öfkesini kontrol edemiyor. Nil’e çok aşık fakat bu aşk saplantı boyutunda ve sağlıksız.

Taro Emir Tekin Yaşı Kaçtır? Kaç Yaşında?

1997 doğumludur.

Taro Emir Tekin Nerelidir?

İstanbul

Taro Emir Tekin Boy Kilo

Taro Emir Tekin 184 cm boyundadır. Kilosu bilinmiyor.


Taro Emir Tekin Kimdir, Taro Emir Tekin Yaşı, Taro Emir Tekin Kaç Yaşında, Taro Emir Tekin Boyu, Taro Emir Tekin Kilosu, Taro Emir Tekin Nereli

Comment