Yeliz Kuvancı Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir? - Kimdir Bu Ya Height Weight

Yeliz Kuvancı Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir?


Yeliz Kuvancı Kimdir?

Yeliz Kuvancı (d. 3 Nisan 1987, Ankara), Türk dizi oyuncusu.

Kuvancı, 3 Nisan 1987'de Ankara'da doğdu. Ailesi Ankaralıdır. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur.

Çıkışını 2010'da, Öyle Bir Geçer Zaman ki'de canlandırdığı İnci adındaki müzik öğretmeni karakteriyle yaptı. Bir sezon oynadıktan sonra rolü bitince 2011-2012 sezonunda Seni Bana Yazmışlar adlı komedi dizisinde yer aldı. Başrollerini Cemal Hünal, Ali İl ve Dilşad Çelebi ile paylaşan Kuvancı, Zeynep karakterini canlandırdı. TRT 1'de yayınlanan Böyle Bitmesin adlı dizide oyunculuğa devam eden Kuvancı, Kocamın Ailesi dizisinde Güneş ve Hangimiz Sevmedik adlı dizide Itır karakterlerini canlandırdı. TRT 1'de yayınlanan Tutunamayanlar dizisinde Ayşe karekterini canlandırdı. Şu an Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Bahar Gelik karakterini canlandırmaktadır.

Bahar Gelik; Otuzlu yaşlarının sonlarında. Tekirdağ’da doğmuş büyümüş. Kız meslek lisesi mezunu, el işi konusunda becerikli. Üniversitede, Ev Ekonomisi bölümünü bitirmiş. Çocukluk yıllarında sevdalandığı Mert’le evlenmek onu dünyanın en mutlu insanı yapmış. Bahar ve Mert, evlendikten birkaç sene sonra çocuk sahibi olmak istemişler fakat çocukları olmuyor. Hem çocukluk arkadaşı hem de komşuları olan Volkan’ın, karısı Asya ve oğulları Ali ile öyle güzel bir yuvası var ki, Bahar o aileye gıpta ediyor. Fakat Mert’in Asya’yı fazla övdüğü zamanlarda bu “gıpta” duygusu, salt bir kıskançlığa dönüşüyor. Volkan’a karşı fazlasıyla dost fakat onun dışında daha çok kendi çıkarlarını gözeten birisi.

Yeliz Kuvancı Yaşı Kaçtır? Kaç Yaşında?

3 Nisan 1987 doğumludur.

Yeliz Kuvancı Nerelidir?

Ankara

Yeliz Kuvancı Boy Kilo

Yeliz Kuvancı 174 cm boyunda ve 61 kilodur.


Kaynak: Vikipedi

Yeliz Kuvancı Kimdir, Yeliz Kuvancı Yaşı, Yeliz Kuvancı  Kaç Yaşında, Yeliz Kuvancı Boyu, Yeliz Kuvancı Kilosu, Yeliz Kuvancı Nereli

Comment