Danna Paola Kaç Yaşında, Yaşı, Doğum Tarihi - Kimdir Bu Ya Height Weight

Danna Paola Kaç Yaşında, Yaşı, Doğum Tarihi

Danna Paola Kaç Yaşında (2020 yılı)

24 yaşında

Danna Paola Kaç Yaşında (2021 yılı)

25 yaşında

Danna Paola Boy Kilo, Kimdir Nereli Yaşı Burcu Sevgilisi - Magazin Tur

Danna Paola Yaşı (2022 yılı)

26 yaşında

Danna Paola Doğum Tarihi

23 Haziran 1995 doğumludur.

Diğer Elite Oyuncuları Kaç Yaşında

Jorge López
Itzan Escamilla
Omar Ayuso
Miguel Herrán
Miguel Bernardeau
Maria Pedraza
Álvaro Rico
Mina El Hammani
Arón Piper
Danna Paola
Ester Exposito


Danna Paola Kimdir

Danna Paola ya da tam ismiyle Danna Paola Rivera Munguía 23 Haziran 1995 Mexico City doğumlu oyuncu, şarkıcı ve modeldir. Çocukluğu sırasında bir sürü televizyon projesinde yer alan Danna Paola Meksika'nın tanınan isimleri arasına girmiştir. 2018'de Netflix üzerinde yayınlanmaya başlayan Elite dizisiyle de ismini tüm dünyaya duyurmuştur.

Çocukluk ve ergenlik döneminde bir çok televizyon programında yer alan Danna Paola aslında kariyerine ilk olarak şarkıcı olarak başlamıştır. Henüz 6 yaşındayken ilk albümüne imza atmıştır. Mi Globo Azul (Benim Mavi Balonum) adlı albümü çıkartırken aynı zamanda o yaşta 115 bölüm süren Mavi Çantalı Kız dizisinde yer almıştır. Meksika üzerinde büyük şöhret yakalamıştır.

2004'de Oceano, 2005'te Chiquita pero picosa albümlerine imza atmıştır. 2012'de çıkarttığı Danna Paola albümü çok beğenilmiştir. Aynı zamanda 2007'de de Danna Paola adında single parçaya imza atmıştır. 2019'da SIE7E adlı single parçayı çıkartmıştır. Daha sonra bu parçayı yine aynı isimde albümü olan SIE7E'ye dahil etmiştir.

2012'de çıkarttığı Danna Paola albümünde yer alan No Es Cierto şarkısıyla Meksika dışında biraz da olsa tanınmaya başlamıştır.  Bu şarkıda ona ayrıca Noel Schajris'de eşlik etmiştir. 2010 yılında Tangled filminde seslendirme sanatçısı olarak yer almıştır. Yani bizim bildiğimiz Rapunzel masalının Meksika'da film olmuş versiyonudur.

Lo más sencillo es complicarlo todo filminde Renata Alejandro karakterine hayat vermiştir. Aynı yıl Jose Jose dizisinde Lucera Leon'u oynamıştır. Daha sonra Elite dizisinde canlandırdığı karakter ile tüm dünyada ün kazanmıştır.

Danna Paola Kaç Yaşında, Danna Paola Yaşı, Danna Paola Doğum Tarihi, Danna Paola Kimdir

Comment