Maria Pedraza Kaç Yaşında, Yaşı, Doğum Tarihi - Kimdir Bu Ya Height Weight

Maria Pedraza Kaç Yaşında, Yaşı, Doğum Tarihi

Maria Pedraza Kaç Yaşında (2020 yılı)

24 yaşında

Maria Pedraza Kaç Yaşında (2021 yılı)

25 yaşında

Elite'in yıldızı Maria Pedraza hakkında bilmeniz gerekenler | NTV

Maria Pedraza Yaşı (2022 yılı)

26 yaşında

Maria Pedraza Doğum Tarihi

26 Ocak 1996 doğumludur.

Diğer Elite Oyuncuları Kaç Yaşında

Jorge López
Itzan Escamilla
Omar Ayuso
Miguel Herrán
Miguel Bernardeau
Maria Pedraza
Álvaro Rico
Mina El Hammani
Arón Piper
Danna Paola
Ester Exposito


Maria Pedraza Kimdir

María Pedraza (d. 26 Ocak 1996)  İspanyol dizisi La Casa de Papel'de Alison Parker'ı canlandırmasıyla tanınan bir İspanyol aktris ve balerin.Ayrıca Marina Nunier rolünü oynayan Netflix dizisi Élite'de rol aldı.

Pedraza, ilk filmi AMAR'ın başrolü için seçmelere katılmaya davet eden yönetmen Esteban Crespo tarafından Instagram hesabı aracılığıyla keşfedildi. Pedraza, Pol Monen, Natalia Tena, Gustavo Salmerón ve Nacho Fresneda'dan oluşan bir oyuncu kadrosuna Laura rolünü aldı. Film 2017'de gösterime girdi.

Bir oyuncu olarak ikinci projesi, İngiltere'nin İspanya büyükelçisinin kızı Alison Parker'ı popüler Atresmedia serisi Money Heist'te ( La Casa de Papel ) oynuyordu . Daha sonra Netflix tarafından satın alınması, oyuncuya hem ulusal hem de uluslararası tanınırlık kazandırdı. Aynı yıl, RTVE tarafından dijital platform "Playz" platformu için üretilen ve Alba Ruiz Alonso ve Cristina Romero'nun rollerini oynayan interaktif web dizisi Si fueras tú ("Sen olsaydın") kadrosunun bir parçasıydı.

2018'in başında Maria Pedraza'nın, La Casa de Papel oyuncu kadrosu Miguel Herrán ve Jaime Lorente ile birlikte Netllix'in ikinci Élite adlı orijinal İspanyol dizisine katılacağı açıklandı.[8] Élite Ekim 2018 gösterildi. Daha sonra Atresmedia, aktrisin Plano a Plano tarafından üretilen Toy Boy'un kahramanı olacağını doğruladı.[9] Eylül ve Ekim 2018 arasında, Jota Linaresve Netflix için Issız Bir Adaya Düşsen Yanına Kimi Alırdın'da oyuncu olarak seçildi. Film Malaga Festivali'nin XXII baskısında sunuldu ve prömiyeri 12 Nisan 2019'da yapıldı.

Ağustos 2019'da, Carlos Sedes'in yönettiği Blanca Suárez ve Javier Rey ile yönettiği El verano que vivimos'un (" Yaşadığımız Yaz") çekimleri başlıyor. Vikipedi

Maria Pedraza Kaç Yaşında, Maria Pedraza Yaşı, Maria Pedraza Doğum Tarihi, Maria Pedraza Kimdir

Comment