Demet Evgar Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir? - Kimdir Bu Ya Height Weight

Demet Evgar Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir?


Demet Evgar Kimdir?

Demet Evgar, 18 Mayıs 1980, Manisa doğumlu Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur.

Manisa'da doğdu. Arnavut kökenlidir. Manisa'da amatör bir grup olan Afsem Tiyatrosunda 17 yaşında oyunculuğa başladı. Ray Cooney ilk çıkışını "Kaç Baba (Aileden geçer)" oyunuyla yaptı. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Konservatuardaki eğitimi sırasında arkadaşları ile "Tiyatro Balıkçılığı" adlı bir grup kurdu. Bu toplulukta oyuncu ve oyun yazarı olarak çalıştı. Kenter Tiyatrosu'nda "Aşk Çemberi" oyununda, "Tiyatro Kılçık" da "Takanlar ve Takanlar" ve "Hindistan'da Ayşegül" oyunlarında rol aldı. 2009 yılında Kent Oyuncuları Tiyatrosu'nda Mehmet Birkiye'nin sahnelediği Cimri oyununda "Elise" karakterini canlandırdı. Bu rolüyle 2010 yılında 8. Tiyatro Ödülleri töreninde "Yılın Kadın Oyuncusu" ödülüne layık görüldü.

Aslı ve Kerem, Tüm Çocuklarım ve Düzen Komutanı dizisinin yanı sıra Banyo ve Beyza'nın Kadınları adlı filmlerde oynadı. 2007 yılında Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda sahnelenen "Rock Müzikalleri" nde rol aldı. 2009 yılında Mahsun Kırmızıgül'ün Güneşi Gördüm filminde "Havar" karakterini canlandırdı. 2010 yılında Yahşi Batı filminde Cem Yılmaz ve Ozan Güven ile başrolleri paylaştı. Hemen ardından Vay Arkadas filminde Mete Horozoğlu, Ali Atay ve Fırat Tan ile rol aldı.

İlk olarak Türkmax'ta yayınlanan ve ardından Star TV'ye geçen 1 Erkek 1 Kadın dizisinde Zeynep Yıldırım karakterini canlandırdı. Jürinin yeteneğini sizler yapan sizsiniz Özel Namal Namal Türkiye programı üzerinden kısa bir süre bulundu. 2012 yılında model Didem Soydan, GQ dergisinin kapak sayfasında birlikte poz verdi.

2015 yılında Türk sinemasının 100 yıllık tarihini taçlandırmak ve kutlamak amacıyla Beyoğlu Belediyesi ve TÜRSAK Vakfı işbirliği ile T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Başbakanlık desteğiyle düzenlenen "100.Yılda Türk Sinemasında İlk On" projesi kapsamında Türk sinema tarihinin en iyi 10 kadın komedi oyuncusu arasında seçildi. Promosyon Fonu. 2017 yılında başrolünü oynadığı Aile Arasında filmi Engin Günaydın 5,3 milyon izleyici tarafından izlenmiş ve Türkiye'de bilet satış rekoru tutmaya başlayan 1989 sonrası dönemde en çok izlenen 10 uzun metrajlı film arasında yer almıştır. [6] 2018 dizisi Avlu ile dikkatleri üzerine çeken Demet Evgar, Ceren Moray, Kenan Ece, Şebnem Dönmez ve Teoman Kumbaracıbaşı gibi isimlerle başrollerde oynadı.

Demet Evgar Yaşı Kaçtır? Kaç Yaşında?

18 Mayıs 1980 doğumludur.

Demet Evgar Nerelidir?

Manisa

Demet Evgar Boy Kilo

Boyu 163 cm
Kilosu 53 kg


Kaynak: Vikipedi

Demet Evgar Kimdir, Demet Evgar Yaşı, Demet Evgar Kaç Yaşında, Demet Evgar Boyu, Demet Evgar Kilosu, Demet Evgar Nereli

Comment