Nihat Altınkaya Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir? - Kimdir Bu Ya Height Weight

Nihat Altınkaya Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir?


Nihat Altınkaya Kimdir?

Nihat Alptuğ Altınkaya, 28 Eylül 1979 Karabük doğumlu bir dönem profesyonel sporculuk yapmış olan Türk manken, foto model ve oyuncudur. 2005 yılında Fear Factor programına katılıp ilk turda elenmiştir. Daha sonra Altınkaya, 2012 Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışma programına katılmış ve birinci olmuştur. Ardından dizi hayatına kaldığı yerden devam etmiştir.

İstiklal Caddesi’nde yürürken tanıştığı kast ajansı sahibi “Gökçe Doruk Erten" sayesinde Funda Arar’ın ‘'Özledim’' şarkısının klibinde oynamıştır. Daha sonra iki kez mankenlik, iki kez de modellik yapmıştır. Ardından oyunculuk kariyeri başlayan Altınkaya, Belçika ortak yapımı Turkuaz filmi dahil üç sinema filminde başrolde, çeşitli televizyon dizilerinde yardımcı karakter olarak yer almıştır. Nihat Altınkaya "Ekol Drama Sanat Evi"nde Ayla Algan ve İpek Bilgin gibi eğitmenlerden tiyatro sanatı eğitimi almıştır. Kağan Erturan’ın ilk uzun metraj filmi olan En Mutlu Olduğum Yer filminde Ezgi Asaroğlu ile baş rolü paylaşmıştır. Teşkilat dizisinde oynamaktadır.

Nihat Altınkaya Yaşı Kaçtır? Kaç Yaşında?

28 Eylül 1979 doğumludur.

Nihat Altınkaya Nerelidir?

Karabük 

Nihat Altınkaya Boy Kilo

Nihat Altınkaya  188 cm boyunda ve 85 kilodur.


Nihat Altınkaya Kimdir, Nihat Altınkaya Yaşı, Nihat Altınkaya Kaç Yaşında, Nihat Altınkaya Boyu, Nihat Altınkaya Kilosu, Nihat Altınkaya Nereli

Comment