Serdar Yeğin Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir? - Kimdir Bu Ya Height Weight

Serdar Yeğin Kimdir? Boyu Kilosu, Kaç Yaşında?, Nerelidir?


Serdar Yeğin Kimdir?

Serdar Yeğin, 12 Ocak 1980 Bursa doğumlu Türk oyuncudur. Henüz lise öğrencisi iken 1995'te Bursa'da Tayyare Kültür Merkezi'nde düzenlenen kurslarda başladı. Kurs eğitimine devam ederken, Tayyare Kültür Merkezi'nde sahnelenen pek çok oyunda yer aldı. Daha sonra 1997 yılında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda profesyonel oyuncu olarak yer aldı. 

1998'de liseyi tamamladıktan sonra, tiyatro lisan eğitimine başlamak için Ankara'ya gitti. Bilkent Üniversitesi tiyatro bölümüne girdi. Bilkent üniversitesindeki eğitimine 2 yıl devam edip yarıda bıraktı. Eğitimine İstanbul'da devam etti. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünün sınavlarını kazandı. 2005 yılında, Arthur Miller'in Köprüden Görünüş oyunu ile mezun oldu. Konservatuvar eğitimi boyunca, Yıldız Kenter, Haldun Dormen, Mehmet Birkiye, Suat Özturna gibi hocalardan eğitim aldı. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra pek çok televizyon ve sinema filminde yer aldı. Son olarak Tiyatro Seyirlik oyunculuk yapmaya devam etmektedir. Gülşah Deniz Yeğin ile evlidir.

Serdar Yeğin Yaşı Kaçtır? Kaç Yaşında?

12 Ocak 1980 doğumludur.

Serdar Yeğin Nerelidir?

Bursa 

Serdar Yeğin Boy Kilo

Serdar Yeğin 180 cm boyunda ve 73 kilodur.


Serdar Yeğin Kimdir, Serdar Yeğin Yaşı, Serdar Yeğin Kaç Yaşında, Serdar Yeğin Boyu, Serdar Yeğin Kilosu, Serdar Yeğin Nereli

Comment